Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak

Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada erkeğin hamile olduğunu duymak kısa süreli hastalık yaşamasına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin hamile olduğunu duymak onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada kızını hamile duymak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendini hamile olduğunu duymak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birinin hamile olduğunu duymak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, kısmetlerin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu duymak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments