Rüyada hamile oldu unu görmek

Rüyada hamile oldu unu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, her şeyin gönlünce olacağına, saygınlığa, zor bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada hamile oldu unu gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Rüyada hamile oldu unu görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işarettir.

Rüyada un yemek dostlarıyla bir araya geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada asker oldu unu görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, içini açmaya karar vereceğine inanılır.

Rüyada güvelenmiş un görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un içinde kurt görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, bazı konularda önayak olunacağına işarettir.

Rüyada un ve bulgur görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret eder.

Rüyada un değirmeni görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepside un görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments