Rüyada un ve bulgur görmek

Rüyada un ve bulgur görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına işarettir.

Rüyada un ve bulgur gördüyseniz:

  • Belli bir konunun, durumun veya olayın nasıl yönetileceği bulunamıyorsa, ilk fikrin üstüne atlayabilirsiniz.

Rüyada un bulgur görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un ve bulgur görmek daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur ve un görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulur.

Rüyada ıslanmış bulgur görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulgur çorbası içmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı vermek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur pilavı yediğini görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına işarettir.

Rüyada bulgur aldığını görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments