Rüyada arkadaşınızı hamile görmek

Rüyada arkadaşınızı hamile görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, iyilik görüleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşınızı hamile gördüyseniz:

  • Belli seçimler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının hamile kaldığını görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini ve arkadaşını hamile görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını hamile görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olan arkadaşını görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına hamile görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşı hamile görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments