Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, yüzmek, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek patron koltuğuna geçeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına işaret eder.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Rüyada bekar kızı hamile görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada bekarı hamile görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kısmetlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada bekar hamile görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments