Rüyada arkadaşını hamile görmek

Rüyada arkadaşını hamile görmek edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Kontrolü ele alabilme yeteneğiniz etkileyici olabilir.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın hamile olduğunu görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının hamile kaldığını görmek karamsarlığa düşeceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşımızı hamile görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile arkadaş görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada hamile arkadaşını hamile görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yıpranacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına inanılır.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments