Rüyada kar ellemek

Rüyada kar ellemek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, ticaretin açılacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada kar ellemek gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar ellemek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak ellemek çok hayırlı günler görüleceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine inanılır.

Rüyada erkek organı ellemek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa ellemek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı ellemek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada mezar toprağı ellemek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına işarettir.

Rüyada bir kadını ellemek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments