Rüyada hamamda saç taramak

Rüyada hamamda saç taramak başarılı bir kişi olacağına, alanında marka bir isim olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada hamamda saç taramak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilir veya çok fazla sorumluluk ya da yük yüklenebilirsiniz.

Rüyada hamamda saç taramak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçlarını taramak sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Rüyada ıslak saçı taramak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, engel teşkil edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun saçını taramak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde bereket olacağına inanılır.

Rüyada birini saçını taramak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının taramak parasının değerini bilerek hareket edeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saçını taramak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını saçını taramak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, geçim derdine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments