Rüyada yabancı bir şehirde olmak

Rüyada yabancı bir şehirde olmak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir şehirde olmak gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Rüyada yabancı bir şehirde olmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir şehir görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulur.

Rüyada yabancı şehir görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı bir şehirde olduğunu görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada şehir gezmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir şehire girmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık şehir görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments