Rüyada çok güzel bir şehir görmek

Rüyada çok güzel bir şehir görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çok güzel bir şehir gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Rüyada güzel şehir görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çok güzel şehir görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada çok güzel bir şehir görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada güzel bir şehir görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine işarettir.

Rüyada terkedilmiş şehir görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya delalet etmektedir.

Rüyada şehirde kaybolmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde şehir görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments