Rüyada güvercinin yandığını görmek

Rüyada güvercinin yandığını görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinin yandığını gördüyseniz:

  • Pratik yönlerinizi kullanmaya bakmalısınız.

Rüyada güvercinin yandığını görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe ve güvercin görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada omzunda güvercin görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına işarettir.

Rüyada güvercin kaçırmak problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada güvercini öpmek maddi gücünün eksileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına inanılır.

Rüyada kanatsız güvercin görmek gelişiminin hız kazanacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafesde güvercin görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, külfetinin ve yükünün artacağına alamet eder.

Rüyada yabani güvercin avlamak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, gönül kapılarını açacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments