Rüyada omzunda güvercin görmek

Rüyada omzunda güvercin görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, sevineceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine işarettir.

Rüyada omzunda güvercin gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada omzunda güvercin görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalettir.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin omzunu öpmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, beklenen mirasın alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omzuna binmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada omzunda halı taşımak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin omzunda taşınmak neşeli zamanların yaşanacağına, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada omzunun kıllandığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments