Rüyada arabanın patladığını görmek

Rüyada arabanın patladığını görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın patladığını gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştınız sonra iyiden iyiye kaybediyorsunuz.

Rüyada arabanın patladığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın tekerleğinin patladığını görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın lastiklerinin patladığını görmek kazanç kapılarının açılacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arabanın lastiğinin patladığını görmek umutsuzluğa düşeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına inanılır.

Rüyada arabanın lastiği patlamak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada lastiğin patladığını görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına inanılır.

Rüyada çıbanın patladığını görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments