Rüyada güvercini eline almak

Rüyada güvercini eline almak birikim yapacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada güvercini eline almak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde dekoratif değişiklikler yapabilir, taşınabilir veya ev alışverişlerine zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada elinde güvercin tuttuğunu görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde güvercin görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, anne baba ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada güvercini eline almak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada güvercini elinde tutmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, başarı için fırsatların artacağına alamet eder.

Rüyada eline güvercin almak bereketinin artacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde güvercin tutmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments