Rüyada güvercin vurduğunu görmek

Rüyada güvercin vurduğunu görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, zor durumlara düşüleceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada güvercin vurduğunu gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Rüyada güvercin vurduğunu görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada öküzün vurduğunu görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada saçları sıfıra vurdurmak daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada tavşan vurduğunu görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızına vurduğunu görmek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni vurduğunu görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuz vurduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments