Rüyada birinin seni vurduğunu görmek

Rüyada birinin seni vurduğunu görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin seni vurduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada birinin seni vurduğunu görmek kazancın yetmez olacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tabancayla birini vurduğunu görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını sıfıra vurdurmak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada kızına vurduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin sırtına vurduğunu görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işarettir.

Rüyada karga vurduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments