Rüyada güve görmek

Rüyada güve görmek gönül gözünün açılacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, statü atlayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, elin bollaşacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine inanılır.

Rüyada güve gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Rüyada güve kelebek görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına rivayet eder.

Rüyada güve öldürmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada güvem görmek büyük ve güzel işler yapacağına, esenliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinçte güve görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvelenmiş un görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işaret eder.

Rüyada güve görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada güveli un görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde güve görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments