Rüyada pirinçte güve görmek

Rüyada pirinçte güve görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada pirinçte güve gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya özel ilişkilerinizde işler yavaş akmaya başlıyor.

Rüyada güvelenmiş pirinç görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret eder.

Rüyada pirinçte güve görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada güve kelebeği görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada güve kelebek görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada güverc görmek kaybettiği şeyi bulmasına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işarettir.

Rüyada güve temizlemek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada güve kurt görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güve böceği görmek amaçlardan sapmaya, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments