Rüyada güvem görmek

Rüyada güvem görmek işe giren herkesin kalkınacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvem gördüyseniz:

  • Biraz zamana ihtiyaç var.

Rüyada güve kurt görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yorganda güve görmek kazancını katbekat arttıracağına, hikmet sahibi olacağına işarettir.

Rüyada güve görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine tabir olunur.

Rüyada güvelenmiş pirinç görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güve temizlemek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulur.

Rüyada evde güve görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvem yemek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada güverc görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, satışların düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments