Rüyada güveli un görmek

Rüyada güveli un görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada güveli un gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Rüyada güvelenmiş un görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güveli un görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvelenmiş pirinç görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada pirinçte güve görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada güve temizlemek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada güve böceği görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, özlemlerini bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvelenmiş bulgur görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada güverc görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments