Rüyada güve böceği görmek

Rüyada güve böceği görmek güzel bir hayat süreceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada güve böceği gördüyseniz:

  • Gelenekçi tutumlarınız sevdiklerinizle gerilim yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada güve böceği görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada evde güve görmek amaçlarına ulaşmaya, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvem görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güve kelebeği görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işaret eder.

Rüyada pirinçte güve görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulur.

Rüyada güve temizlemek neşesini ve moralini kaybedeceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada güve kelebek görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada güverc görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments