Rüyada gurka yatan tavuk görmek

Rüyada gurka yatan tavuk görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine yorulur.

Rüyada gurka yatan tavuk gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada gurka yatan tavuk görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, daima zinde ve genç kalacağına alamet eder.

Rüyada gurk tavuk görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulur.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına tabir olunur.

Rüyada gurk görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulur.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulur.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini hasta yatarken görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, bir akrabadan hata görüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments