Rüyada gurk tavuk görmek

Rüyada gurk tavuk görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hem çok mutlu olacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, küslükleri gidereceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada gurk tavuk gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Rüyada gurka yatan tavuk görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gurk tavuk görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gurk görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada bahçede tavuklar görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada tavuğun kovalamasını görmek yeni bir eve sahip olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk satmak niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına yorulur.

Rüyada tavuğun öldüğünü görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments