Rüyada güneş tutulması görmek

Rüyada güneş tutulması görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sorunlarını unutacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş tutulması gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak ilerlemelisiniz.

Rüyada güneş tutulması görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, iş kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada güneşin tutulmasını görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ay güneş tutulması görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sürekli tartışacağına delalet eder.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek artık daha dikkatli davranacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, bilgi ile donanacağına tabir olunur.

Rüyada ay tutulmasını izlemek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada balık tutup kesmek parasının ve malının artacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments