Rüyada ay ve güneş tutulması görmek

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, başarılarının devamlı olacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay ve güneş tutulması gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ay güneş tutulması görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek üzüleceğine, yıpranacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına delalettir.

Rüyada ay tutulması izlemek güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ay tutulması görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ay tutulmasını izlemek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada ay tutulmasını görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada güneşin tutulmasını görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments