Rüyada ay tutulmasını izlemek

Rüyada ay tutulmasını izlemek ortak bir noktada bulaşamayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay tutulmasını izlemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda danışmanlık almanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ay tutulması izlemek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına yorulur.

Rüyada ay tutulmasını izlemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalettir.

Rüyada ay tutulması görmek karanlığın biteceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret eder.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ay tutulmasını görmek variyetinin her geçen gün artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ay güneş tutulması görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments