Rüyada gümüş nişan yüzük görmek

Rüyada gümüş nişan yüzük görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hasadının tarlasında kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş nişan yüzük gördüyseniz:

  • Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişti ya da değişiyor.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş nişan yüzük görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak yolunda huzurla devam edeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş kolye ve yüzük görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına yorulur.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada gümüş yüzük küpe görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, neşesini kaçıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments