Rüyada gülümseyen kadın görmek

Rüyada gülümseyen kadın görmek yeni fırsatlar sunulacağına, işlerinin artacağına, kazancın gittikçe azalacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gülümseyen kadın gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada gülümseyen kadın görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma işaret etmektedir.

Rüyada kadına kırmızı gül vermek hileye, fesada bulaşacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına alamet eder.

Rüyada güler yüzlü kadın görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gülen kadın görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye yorulmaktadır.

Rüyada bir kadından gül almak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada mavi renk gül görmek yeni girişimlerde bulunacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli gül toplamak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada gülümseyen kedi görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments