Rüyada bir kadından gül almak

Rüyada bir kadından gül almak helal olmayana göz dikmeyeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada bir kadından gül almak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizde yaşadığınız sıkıntılar veya belirsizlikler yavaş yavaş sona eriyor.

Rüyada bir kadından gül almak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada güler yüzlü kadın görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada kadına kırmızı gül vermek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gülümseyen kadın görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gülen kadın görmek anne babaya müjde verileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin elinde gül görmek itibar göreceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek beyaz gül görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi gülerken görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments