Rüyada kadına kırmızı gül vermek

Rüyada kadına kırmızı gül vermek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayır vereceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına rivayet eder.

Rüyada kadına kırmızı gül vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizin kadar sorumluluk sahibi veya ne yaptığını bilen kişiler olmayabilirler.

Rüyada kadına kırmızı gül vermek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kuru gül görmek herkesin rahat edeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz gül görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kıza kırmızı gül vermek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kırmızı gül görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gül toplamak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşine kırmızı gül vermek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı gül buketi almak koşulların her geçen gün düzeleceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments