Rüyada güler yüzlü kadın görmek

Rüyada güler yüzlü kadın görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada güler yüzlü kadın gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada güler yüzlü kadın görmek geçiminin kolaylaşacağına, çok hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı güler yüzlü görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sıkıntılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi güler yüzlü görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada güler yüzlü bebek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada güler yüzlü görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneyi güler yüzlü görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada güler yüzlü birini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments