Rüyada eşini aramak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, dönülmez yollara gireceğine, spora başlayacağına, haneye bereket geleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.
Rüyada eşini telefonla aramak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.
Rüyada eş aramak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.
Rüyada ayakkabı eşini aramak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işarettir.
Rüyada kaybolan eşini aramak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.
Rüyada ayakkabının eşini aramak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.
Rüyada ayakkabı eşi aramak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, evlenme yolunda adım atacağına işaret eder.
Rüyada eşini aramak şansın bir türlü dönmeyeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına alamet etmektedir.
Rüyada terlik eşini aramak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, kalbini kıracağına delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.