Rüyada eşini aramak

Rüyada eşini aramak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, dönülmez yollara gireceğine, spora başlayacağına, haneye bereket geleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini aramak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada eşini telefonla aramak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eş aramak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı eşini aramak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işarettir.

Rüyada kaybolan eşini aramak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabının eşini aramak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı eşi aramak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, evlenme yolunda adım atacağına işaret eder.

Rüyada eşini aramak şansın bir türlü dönmeyeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına alamet etmektedir.

Rüyada terlik eşini aramak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, kalbini kıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments