Rüyada eşini telefonla aramak

Rüyada eşini telefonla aramak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, onu uyaracağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini telefonla aramak gördüyseniz:

  • Bazı olayların geçerli veya anlaşılabilir nedenleri olabileceğini unutmamalı, sabırlı olmalısınız.

Rüyada eşini telefonla aramak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, talihinizin artacağına işarettir.

Rüyada telefonla polis aramak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek birikiminin artacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada telefonla aramak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulur.

Rüyada telefonda birini aramak allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunu aramak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu aramak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada telefonla arkadaşını aramak işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments