Rüyada gri bulut görmek

Rüyada gri bulut görmek zinde kalacağına, hileye, fesada bulaşacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, pek çok olumlu gelişmelere, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına yorulur.

Rüyada gri bulut gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden organize edilmesi veya bazı işlerin ortaya çıkmadan önce test edilmesi çok daha etkin şekilde devreye sokulması anlamına gelebilir.

Rüyada gri bulut görmek hem çok mutlu olacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına rivayet eder.

Rüyada bulutları seyretmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık bulutlar görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bulutun üstünde oturmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulur.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada bulut görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, diplomalı kimse olacağına delalettir.

Rüyada bulut olduğunu görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Safiye

Ruyamda qokqorultusu duydum baktim qokyuzu bulutluydu babam korkuyodu kapiyi kapatiyodu