Rüyada gözünün bozulduğunu görmek

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, iyi geçineceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada gözünün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Koruyu bir tavır içine girebilirsiniz.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada gözü bozulmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalettir.

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada gözleri bozulmak kötü gününü de paylaşacağına, ileri gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalemin bozulduğunu görmek işlerinin bollaşacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada nikahın bozulduğunu görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments