Rüyada gözü bozulmak

Rüyada gözü bozulmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada gözü bozulmak gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü bozulmak üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, elinin kolunun bağlanacağına işarettir.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek hayalkırıklığı duyacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, elindeki malların gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözleri bozulmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine rivayet eder.

Rüyada kızının kızlığının bozulduğunu görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, refah içinde olacağına delalet eder.

Rüyada arabası bozulmak ikinci bir şans vereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments