Rüyada gözün bozulduğunu görmek

Rüyada gözün bozulduğunu görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, işi ile gündeme geleceğine alamet eder.

Rüyada gözün bozulduğunu gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada gözünün bozulduğunu görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin bozulduğunu görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada gözleri bozulmak tutumlu bir yaşam süreceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına tabir olunur.

Rüyada gözü bozulmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işarettir.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına inanılır.

Rüyada yüzünün bozulduğunu görmek doğru yatırımlar yapacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada nikahın bozulduğunu görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments