Rüyada gözünün ağrıdığını görmek

Rüyada gözünün ağrıdığını görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada gözünün ağrıdığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Rüyada gözlerinin ağrıdığını görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü ağrımak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünün ağrıdığını görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, çarelere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada midesi ağrımak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet eder.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada belinin ağrıdığını görmek insanların güvenini kazanacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine inanılır.

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulur.

Rüyada ön dişinin ağrıdığını görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments