Rüyada gözünü mavi görmek

Rüyada gözünü mavi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünü mavi gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada gözlerinin mavi olduğunu görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü at görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi gözü mavi görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada bir çift mavi göz görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi ve yeşil göz görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü köpek görmek seyahatlere katılacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurmak işlerin günden güne açılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments