Rüyada mavi ve yeşil göz görmek

Rüyada mavi ve yeşil göz görmek bekar ise evleneceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada mavi ve yeşil göz gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi netleştirmeniz durumunda istediğiniz yardımı bulabilirsiniz.

Rüyada mavi yeşil göz görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada mavi ve yeşil göz görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü mavi görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, mekân değiştireceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlü bir erkek bebek görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, her gün daha fazla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments