Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına delalettir.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek onu darda bırakmayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalettir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine inanılır.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek umutlarını kaybedeceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments