Rüyada gözlük çerçevesi görmek

Rüyada gözlük çerçevesi görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, endişeli durumların son bulacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada gözlük çerçevesi gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylerin hesabını yaparken maddi barajlar koymanızda fayda var.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, mutluluk ve başarı getireceğine yorulur.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işarettir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments