Rüyada gömlek aramak

Rüyada gömlek aramak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çok rahat edeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, bereket ve huzur getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömlek aramak gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Rüyada gömlek aramak sevilen bir dostun geleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gömlek aramak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk gömlek giymek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada buz mavisi gömlek görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada üst üste gömlek giymek masumluğunu ispat edeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işarettir.

Rüyada gömlek kolu kesmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments