Rüyada gömlek kolu kesmek

Rüyada gömlek kolu kesmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada gömlek kolu kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada gömlek kolu kesmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine yorulur.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek hayallerin yarıda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet eder.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolsuz gömlek görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, hastalığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına delalet eder.

Rüyada gömlek kolu görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömleğini kesmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek kesmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments