Rüyada buz mavisi gömlek görmek

Rüyada buz mavisi gömlek görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, elindekileri de yitireceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada buz mavisi gömlek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada buz mavisi gömlek görmek islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz mavisi renk görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz mavisi elbise görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işarettir.

Rüyada buz mavisi elbise giymek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi buz görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına alamet eder.

Rüyada buz mavisi görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz mavisi araba görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek almak bir fitne çıkarmaya, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments