Rüyada gölün yükseldiğini görmek

Rüyada gölün yükseldiğini görmek gülen yüzünün solacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, sağlık ve hayır getireceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gölün yükseldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere ne kadar ileri gidebileceğiniz gösterme dürtüsüyle başa çıkamayabilirsiniz.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işarettir.

Rüyada gölün yükseldiğini görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada suda yükselmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Rüyada uçağın yükseldiğini görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına rivayet eder.

Rüyada yerden göğe yükselmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına delalettir.

Rüyada yerden yukarı yükselmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada aya yükselmek işlerin yolunda gideceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada göğe doğru yükselmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments