Rüyada göle düşen birini görmek

Rüyada göle düşen birini görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hayatının karışacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, borca batacağına inanılır.

Rüyada göle düşen birini gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Rüyada göle düşeceğini görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada göle düşen birini görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada birinin göle düştüğünü görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göle düşüp boğulmak hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak bol bol moral depolanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik ve göl görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Rüyada gölde balık tutmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada göl akarsu görmek borç ödemeye, mutluluk ve saadete yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments