Rüyada gölde balık tutmak

Rüyada gölde balık tutmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, borcunun da hafifleyeceğine, kafasına göre birini bulacağına, ticaret sektörüne atılacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada gölde balık tutmak gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Rüyada göl kenarında balık tutmak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gölde balık tutmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölde elle balık tutmak uygulayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına delalet eder.

Rüyada gölde büyük balık tutmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık gölde balık görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölden balık toplamak genç kimselere eğitim vereceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada urfa balıklı gölü görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada gölde balık avlamak evine haciz geleceğine, hanesine güneş doğacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments