Rüyada gölden çıkmak

Rüyada gölden çıkmak lüks şekilde yaşayacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Rüyada gölden çıkmak gördüyseniz:

  • Bir kenara not almanızda fayda var.

Rüyada gölden çıkmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada göle girip çıkmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına işaret eder.

Rüyada göle girdiğini görmek hayırlı kapılar açılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir göl görmek parasal durumun düzeltileceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada berrak göl görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada göl kenarında oturmak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada orman içinde göl görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına rivayet eder.

Rüyada gölün üzerinden geçmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, iyi ruh halinin bozulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments